COLGATE Bamboo Carbon Οδοντόβουρτσα Soft
search
  • COLGATE Bamboo Carbon Οδοντόβουρτσα Soft
  • COLGATE Bamboo Carbon Οδοντόβουρτσα Soft
  • COLGATE Bamboo Carbon Οδοντόβουρτσα Soft
  • COLGATE Bamboo Carbon Οδοντόβουρτσα Soft

COLGATE Bamboo Carbon Οδοντόβουρτσα Soft

  • 8718951295735
  • Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
    ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 19€ (εώς 3 κιλά)

Η οδοντόβουρτσα Colgate Bamboo Charcoal είναι κατασκευασμένη με 100% φυσικό, βιοαποικοδομήσιμο μπαμπού και είναι απαλλαγμένη από πλαστικές συσκευασίες, οπότε είναι μια εξαιρετική επιλογή για περιβαλλοντικά ευσυνειδητούς αγοραστές. Διαθέτει κωνικές τρίχες με λεπτές άκρες που προσφέρουν βαθύ αλλά απαλό καθαρισμό, οπότε δεν υπάρχει συμβιβασμός στην αποτελεσματικότητα της βούρτσας.

Μετά την αφαίρεση των τριχών, η λαβή μπαμπού είναι λιπασματοποιήσιμη σε δημοτικές εγκαταστάσεις κομποστοποίησης, όπου διατίθενται.

Μαλακές, κωνικές τρίχες με λεπτή άκρη που είναι ιδανικές για να φτάσετε σε αυτά τα δυσπρόσιτα μέρη, καθώς και μαλακά για απαλό αλλά αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Οι μαύρες τρίχες έχουν εγχύθεί με κάρβουνο Binchotan.

Όσον αφορά τη συσκευασία, η Colgate χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμο χαρτόνι αντί για πλαστικό. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευασία είναι εντελώς ανακυκλώσιμη. Αυτό αποτελεί μέρος της μακροπρόθεσμης δέσμευσης της Colgate για μείωση των πλαστικών απορριμμάτων.

Πρακτική και ελκυστική αντιολισθητική λαβή.Η έξυπνη χάραξη από μπαμπού δημιουργεί μια λαβή αντίχειρα για να κάνει την οδοντόβουρτσα Colgate Bamboo εύκολη στη συγκράτηση - και θα φαίνεται κομψή σε οποιοδήποτε μπάνιο.

3,95 €
Ποσότητα

Δείτε όλα τα προϊόντα της εταιρίας:
8718951295735

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν.