BEAUTY IS OUR BUSINESS


Τα BEAUTY FREE είναι μέλος του Ομίλου GBG όπου δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 1975 στη χονδρική και λιανική πώληση καλλυντικών, αρωμάτων, μακιγιάζ, επαγγελματικών προϊόντων κομμωτικής και ονυχοπλαστικής, αξεσουάρ μαλλιών και μόδας, προϊόντων προσωπικής φροντίδας και περιποίησης καθώς και ειδών σπιτιού.

Το πρώτο κατάστημα καλλυντικών BEAUTY FREE ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Λάρισα το 2010 με τη δημιουργία μιας επιχείρησης πρωτοποριακής όχι μόνο για την τοπική αγορά αλλά και για τα ελληνικά δεδομένα. Τον Οκτώβριο του 2017 δημιουργήσαμε το πρώτο BEAUTY FREE Franchise Concept Store στην καρδιά της αγοράς του Βόλου, σε ένα μοντέρνο και ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, αποδεικνύοντας έμπρακτα τι θα πει «παράδεισος ομορφιάς» και τι «προσιτή πολυτέλεια». Τον Μάρτιο του 2018 δημιουργείται το πρώτο Franchise Store της εταιρίας μας στην Κατερίνη, το οποίο αποτελεί και το πρώτο κατάστημα BEAUTY FREE εκτός Θεσσαλίας, ένας νεανικός χώρος ομορφιάς ο οποίος φιλοξενεί περισσότερα από 50.000 επώνυμα προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, είδη κομμωτηρίου και προϊόντα ονυχοπλαστικής των μεγαλύτερων Beauty Brands της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού σε ασυναγώνιστες τιμές. Τον Δεκέμβριο του 2020, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το ταξίδι των Franchise Concept Stores BEAUTY FREE συνεχίζεται με προορισμό την Κρήτη και τα Χανιά. Το νέο κατάστημα είναι πλεόν έτοιμο να υποδεχτεί τους λάτρεις της ομορφιάς σε ένα άκρως μοντέρνο και νεανικό χώρο, που φιλοξενεί τα μεγαλύτερα brands του χώρου καλλυντικών. Το ταξίδι των BEAUTYFREE σε όλη την Ελλάδα συνεχίζεται… Ένας πραγματικός «παράδεισος ομορφιάς» ανοίγει τις πόρτες του στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη, τον Απρίλιο του 2021. Μοντέρνο και νεανικό, αποδεικνύει καθημερινά την έννοια «προσιτή πολυτέλεια».

Το καλοκαίρι του 2022 προστέθηκε στην ομάδα του Beauty Free ένα νέο concept - το BEAUTY FREE SPOT. Το πρώτο SPOT κατάστημα BEAUTY FREE, με τα BEST SELLER προϊόντα μας πάντα στην φιλοσοφία του Big Brands Low Prices!

Το BEAUTY FREE δεν είναι άλλο ένα τυποποιημένο κατάστημα καλλυντικών. Μοναδικό, πρωτότυπο και νεανικό, διαθέτει μεγάλη ποικιλία καλλυντικών, αρωμάτων, προϊόντων μακιγιάζ και ειδών κομμωτηρίου, πρεσβεύοντας αυτό ακριβώς που επιτάσσει η εποχή και η σύγχρονη φιλοσοφία της αγοράς: 


BIG BRANDS. LOW PRICES.

Τόσο η λέξη FREE στο όνομα του που σημαίνει ελευθερία-δωρεάν, όσο και η πεταλούδα στο λογότυπο του υποδηλώνουν ακριβώς τη σημασία του. Πρόκειται άλλωστε για ένα beauty concept που έφερε την ανατροπή στην προσφορά «luxury» αλλά και ευρείας κατανάλωσης καλλυντικών και ειδών περιποίησης. Ένας πολυχώρος ομορφιάς που από την πρώτη μέρα λειτουργίας του το νεανικό κοινό έδειξε την αγάπη και την προτίμηση του, καθώς καθημερινά εξυπηρετούμε περισσότερους από 2.000 καταναλωτές.

Ξεχωρίζουμε, γιατί:

 • Τα προϊόντα στα ράφια μας δεν είναι τοποθετημένα ανά εταιρεία, αλλά υπάρχει διαχωρισμός και καθετοποίηση ανά κατηγορία προϊόντος.
 • Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο από εμάς, απόφοιτοι όλοι σχολών αισθητικής, κομμωτικής, ονυχοπλαστικής αλλά και σχολών μάρκετινγκ και διαφήμισης, διοίκησης επιχειρήσεων καθώς και απόφοιτοι λογιστικής.
 • Οι τιμές των προϊόντων μας είναι σε σχέση με τα υπόλοιπα καταστήματα καλλυντικών αρκετά ανταγωνιστικές, καθώς οι προσφορές και τα δώρα μας διαρκούν όλο το χρόνο. Έχουμε επιλέξει για τους καταναλωτές μας οικονομικά επώνυμα προϊόντα καλλυντικών πάντοτε σε άριστη ποιότητα και δεν δίνουμε βαρύτητα σε προϊόντα πολυτελείας.

PATH TO SUCCESS:

 • Καινοτόμο concept με ισχυρό & αναγνωρισμένο όνομα
 • Αποκλειστικοί προμηθευτές όλων των προϊόντων
 • Τεχνογνωσία & πολυετή εμπειρία 40+ ετών
 • Ανταγωνιστικές τιμές με εγγυημένη ζήτηση
 • Πλήρες πακέτο εκπαίδευσης & μηχανογράφησης
 • Αξιολόγηση σημείου περιοχής & συμβουλευτικές υπηρεσίες
 • Καθημερινή υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας
 • Αναγνωρισμένο δίκτυο συνεργατών επωνύμων καλλυντικών

Τα BEAUTY FREE μετρούν σήμερα 5 καταστήματα σε Λάρισα, Βόλο, Χανιά, Θεσσαλονίκη και Κατερίνη, αποδεικνύοντας πως είναι ότι πραγματικά έλειπε από την αγορά της ομορφιάς. Όραμα μας η δημιουργία ενός “value for money” δικτύου καταστημάτων καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα, το οποίο θα ξεχωρίζει στην τοπική αγορά ομορφιάς, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και ενός ισχυρού Beauty Brand Name μέσα από συνεργασίες με ανθρώπους που έχουμε κοινά όνειρα και φιλοσοφία.