Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Μπορείτε να καλέσετε 09:00 - 17:00 στην εξυπηρέτηση πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος στο 24210-31536 ή να μας στείλετε e-mail στο info@beautyfree.gr.

Μπορώ να παραγγείλω μέσω τηλεφώνου;

Φυσικά! Μπορείτε να καλέσετε Δευτέρα εώς Σάββατο, 09:00 - 17:00 στο 24210-31536 και να κάνετε την παραγγελία σας.

Είναι όλα τα προϊόντα άμεσα διαθέσιμα;

Στo beautyfree.gr χρησιμοποιούμε σύγχρονη μηχανογράφηση για την παρακολούθηση των αποθεμάτων και την κατά το δυνατό σωστότερη απεικόνιση της διαθεσιμότητας των προϊόντων.

  • Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο, ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας, μπορεί να φτάσει τις 3 - 4 εργάσιμες μέρες.
  • Σε περίπτωση εξαντλήσεως κάποιου κωδικού, το τμήμα παραγγελιών του beautyfree.gr θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας και θα σας ενημερώσει για τον ακριβή χρόνο παραλαβής των προϊόντων σας.

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

  • Εφόσον επιθυμείτε, έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας.
  • Ενημερώνοντας το beautyfree.gr καθημερινές 09:00 - 17:00 στο τηλέφωνο 24210-31536.
  • Στέλνοντας email στο info@beautyfree.gr αναγράφοντας τον κωδικό της παραγγελιάς την οποία επιθυμείτε να ακυρώσετε.

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω προϊόντα στο προφίλ μου;

Μπορείτε να αποθηκεύσετε προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στην wish list του λογαριασμού σας, ώστε να έχετε την δυνατότητα να τα βρείτε, ανεξάρτητα από το πότε και το εάν θα κάνετε την παραγγελία ή όχι. Η wish list εμφανίζεται σε χρήστες που έχουν δημιουργήσει λογαριασμό στο beautyfree.gr, στο σημείο "Ο λογαριασμός σας".

Πώς παρακολουθώ την εξέλιξη της παραγγελίας μου;

Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε αφού συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο beautyfree.gr και επιλέγοντας την ενότητα "παραγγελίες". Μπορείτε επίσης να στείλετε e-mail, αναγράφοντας τον κωδικό της παραγγελιάς σας, στο info@beautyfree.gr και το αρμόδιο τμήμα να σας ενημερώσει για την κατάσταση της παραγγελίας σας.