Αντικαταβολή

Πληρωμή με μετρητά ή με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, στο ταμείο των καταστημάτων BEAUTY FREE (Λάρισας, Βόλου, Θεσσαλονίκης, Κατερίνη και Χανίων) από το οποίο θα παραλάβετε την παραγγελία σας.

Ενημέρωση: Αν η παραλαβή της παραγγελίας δεν έχει πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 5 ημερών, τότε η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα.

Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

Πληρωμή online κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο beautyfree.gr μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σας. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον τράπεζας (EUROBANK), όπου και πραγματοποιείτε την συναλλαγή. Αφού επιλέξετε τον τύπο της κάρτας σας (visa, mastercard, masterpass), τοποθετείτε τα στοιχεία σας όπως αυτά αναγράφονται στην κάρτας σας (ονοματεπώνυμο, αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης, και κωδικό ασφαλείας). Η χρέωση της κάρτας σας γίνεται την ημέρα που τιμολογείται η παραγγελίας σας. Το BEAUTY FREE έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Στην επιλογή "πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα" υπάρχει πλέον η δυνατότητα πληρωμής μέσω masterpass. Πρωτοποριακός, άμεσος και ασφαλής τρόπος πληρωμής με την χρήση εφαρμογής από το κινητό σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Eurobank.

Κατάθεση μετρητών σε τράπεζα ή μέσω web banking

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά στην τράπεζα ή ηλεκτρονικά κάνοντας χρήση web banking στον τραπεζικό λογαριασμό που φαίνεται παρακάτω.

Προσοχή: Πριν προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της συναλλαγής πρέπει πρώτα να σας έχουμε ενημερώσει μέσω e-mail ή τηλεφωνικά για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, το τελικό ποσό καθώς και για τον απαιτούμενο χρόνο αποστολής της παραγγελίας σας.

Τράπεζα EUROBANK

Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0217.36.0202141778

ΙΒΑΝ: GR3302602170000360202141778

Δικαιούχος: BEAUTY FREE IKE

Σημείωση 1: Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο σας. Στην συνέχεια θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο info@beautyfree.gr για να μας ενημερώσετε οτι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συναλλαγή και να είμαστε σε θέση να αποστείλουμε την παραγγελία σας.

Σημείωση 2: Ο τρόπος πληρωμής "Κατάθεση μετρητών σε τράπεζα ή μέσω web banking" είναι ο μοναδικός αποδεκτός τρόπος πληρωμής για παραγγελίες με τοποθεσία παράδοσης την Κύπρο.

Σημείωση 3: Η "Κατάθεση μετρητών σε τράπεζα ή μέσω web banking" αφορά μόνο παραγγελίες που η αποστολή τους πραγματοποιείται μέσω εταιρίας courier και όχι παραλαβή από φυσικό κατάστημα.

Εφόσον δεν έχει πραγματοποιηθεί η κατάθεση των χρημάτων εντός 5 ημερών, τότε αυτόματα η παραγγελία σας ακυρώνεται.

Για παραγγελίες άνω των 150€ απαιτείται η πληρωμή σε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα BEAUTY FREE ή με τραπεζική κατάθεση.