GROWING TOGETHER


«Best Startup Frachise 2018»: Τα BEAUTYFREE αναδείχτηκαν η καλύτερη νέα επιχείρηση που έχει αναπτύξει ένα πρωτοποριακό concept με νεωτεριστικά χαρακτηριστικά και έχει ξεκινήσει την ανάπτυξή της μέσω franchise για πρώτη φορά. Αυτή η πρώτη σημαντική διάκριση αποδεικνύει την επιτυχημένη είσοδο μας στο χώρο του franchise ομορφιάς και αναδεικνύει τη γρήγορη ανάπτυξη του δικτύου μας, το πρωτότυπο και νεανικό concept, τις καινοτόμες ιδέες, τη δυναμική στρατηγική και την επιχειρηματική ηθική μας.

«Best Franchise Workplace 2019»: Τα καταστήματα καλλυντικών BEAUTY FREE είναι ο καλύτερος εργασιακός χώρος franchise. Αυτό αποφάσισαν και ψήφισαν οι καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα για τη χρονιά που μας πέρασε, στα φετινά Franchise Business Awards, ένα θεσμό όπου αναδεικνύονται οι επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει το franchise ως κύρια στρατηγική ανάπτυξής τους.

«Best Core Web Strategy 2020»: Τα BEAUTYFREE για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο βάθρο των Βραβείων Franchise κατακτώντας το βραβείο Best Core Web Strategy. Μια βράβευση που αφορά την καλύτερη εταιρική ιστοσελίδα καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα, βάση στρατηγικής, σχεδιασμού, δημιουργικότητας, λειτουργικότητας, δυνατοτήτων και rankings.

«Best Woman's Franchise 2021»: Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τα BEAUTY FREE βρέθηκαν στην κορυφή των βραβείων Franchise. Η κορυφαία διάκριση και επιβράβευση για franchise στον χώρο των καλλυντικών, τον οποίο υπηρετούμε από το 1975 έχοντας πάντα την γυναίκα προτεραιότητα μας! Αποδεικνύεται για άλλη μία χρονιά οτι η επένδυση σε BEAUTY FREE Franchise Consept, ιδιαίτερα όταν το target group είναι ο γυναικείος πληθυσμός, είναι η πιο ασφαλής επιλογή.

Με την ευθύνη του Πρώτου: Γνωρίζουμε το χώρο της ομορφιάς και των καλλυντικών εδώ και μισό αιώνα όσο κανείς άλλος στην Ελλάδα. Η επιτυχία μας βασίζεται στη σχέση μας με τους συνεργάτες και το ανθρώπινο δυναμικό μας καθώς επίσης και στην Ιδέα - Φιλοσοφία που έχουμε για τη δουλειά μας, αποτελώντας πρότυπο επιχειρηματικής επιτυχίας και παράδειγμα προς μίμηση.

Επενδύοντας στη Γυναίκα: Είναι γεγονός πως «η Γυναίκα είναι αυτή που κινεί την αγορά σήμερα» και εμείς που την υπηρετούμε σχεδόν μισό αιώνα γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες της. Επιθυμία μας είναι, οι γυναίκες σε κάθε σημείο της Ελλάδας να έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την προσιτή πολυτέλεια ενός καταστήματος BEAUTY FREE.

Η βιομηχανία καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους και διαρκώς εξελισσόμενους κλάδους της οικονομίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ζήτηση των καλλυντικών ήταν, είναι και θα είναι εγγυημένη αφού πλέον τα καλλυντικά προϊόντα αποτελούν είδη πρώτης ανάγκης. Ο κλάδος των καλλυντικών στην Ελλάδα ξεπερνάει σήμερα τα 800εκ. ευρώ και λόγω της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας παρατηρείται στροφή μεγάλου μέρους των καταναλωτών από τα ακριβότερα στα φθηνότερα προϊόντα. Αυτός είναι και ο λόγος που καθιστά την επιχειρηματική πρότασή μας επίκαιρη όσο ποτέ. Κατανοώντας τις ανάγκες του σήμερα και μελετώντας αδιάκοπα τις καταναλωτικές συνήθειες του κλάδου μας, δημιουργήσαμε ένα επιχειρηματικό μοντέλο BEAUTY FREE ιδανικό για κάθε περιοχή της Ελλάδος.

Η μοναδικότητα του BEAUTY FREE το καθιστά ελκυστικό. Το BEAUTY FREE είναι μέλος του Ομίλου GBG όπου δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 1975 με έδρα τη Θεσσαλία στη χονδρική και λιανική πώληση καλλυντικών, αρωμάτων, μακιγιάζ, επαγγελματικών προϊόντων κομμωτικής και ονυχοπλαστικής, αξεσουάρ μαλλιών και μόδας, προϊόντων προσωπικής φροντίδας και περιποίησης καθώς και ειδών σπιτιού.

Το πρώτο κατάστημα καλλυντικών BEAUTY FREE ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Λάρισα το 2010 με τη δημιουργία μιας επιχείρησης πρωτοποριακής όχι μόνο για την τοπική αγορά αλλά και για τα ελληνικά δεδομένα. Το BEAUTY FREE δεν είναι άλλο ένα τυποποιημένο κατάστημα καλλυντικών. Μοναδικό, πρωτότυπο και νεανικό, διαθέτει μεγάλη ποικιλία καλλυντικών, αρωμάτων, προϊόντων μακιγιάζ και ειδών κομμωτηρίου, πρεσβεύοντας αυτό ακριβώς που επιτάσσει η εποχή και η σύγχρονη φιλοσοφία της αγοράς: 


BIG BRANDS. LOW PRICES.

Τόσο η λέξη FREE στο όνομα του που σημαίνει ελευθερία-δωρεάν, όσο και η πεταλούδα στο λογότυπο του υποδηλώνουν ακριβώς τη σημασία του. Πρόκειται άλλωστε για ένα beauty concept που έφερε την ανατροπή στην προσφορά «luxury» αλλά και ευρείας κατανάλωσης καλλυντικών και ειδών περιποίησης. Ένας πολυχώρος ομορφιάς που από την πρώτη μέρα λειτουργίας του το νεανικό κοινό έδειξε την αγάπη και την προτίμηση του, καθώς καθημερινά εξυπηρετούμε περισσότερους από 2.000 καταναλωτές.


ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ CONCEPT FRANCHISE

Τον Οκτώβρη του 2017 το πρώτο BEAUTY FREE Franchise Concept Store άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Δημητριάδος 173-177, στην καρδιά της αγοράς του Βόλου. Σε ένα μοντέρνο, ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο 1.000 τ.μ. δημιουργήθηκε ένας πραγματικός παράδεισος καλλυντικών όπου μπορεί ο καθένας να κάνει ευχάριστα αγορές ομορφιάς. Πρόκειται για το πιλοτικό Franchise Concept Store πανελλαδικά, BEAUTY FREE κατάστημα, όπου ο υποψήφιος franchisee μπορεί να έρθει σε άμεση επαφή με τη φιλοσοφία, τον τρόπο στησίματος και λειτουργίας των καταστημάτων BEAUTY FREE. Τον Μάρτιο του 2018 δημιουργείται το πρώτο Franchise Store της εταιρίας μας στην Κατερίνη, το οποίο αποτελεί και το πρώτο κατάστημα BEAUTY FREE εκτός Θεσσαλίας. Μόλις λίγους μήνες μετά το επιτυχημένο opening του πολυκαταστήματος ομορφιάς στο Βόλο, επεκταθήκαμε στην πρωτεύουσα της Πιερίας. Ο νεανικός χώρος του στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 6, γέμισε με περισσότερα από 50.000 επώνυμα προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, είδη κομμωτηρίου και προϊόντα ονυχοπλαστικής των μεγαλύτερων Beauty Brands της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού σε ασυναγώνιστες τιμές. Τον Δεκέμβριο του 2020, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το ταξίδι των Franchise Concept Stores BEAUTY FREE συνεχίζεται με προορισμό την Κρήτη και τα Χανιά. Το νέο κατάστημα είναι πλεόν έτοιμο να υποδεχτεί τους λάτρεις της ομορφιάς σε ένα άκρως μοντέρνο και νεανικό χώρο, που φιλοξενεί τα μεγαλύτερα brands του χώρου καλλυντικών.

Τα επώνυμα είδη, οι οικονομικές τιμές, οι συνεχείς προσφορές, η προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών και η άμεση επαφή του καταναλωτή με τα προϊόντα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της επιτυχημένης και συνεχώς εξελισσόμενης πορείας μας στον κλάδο της ομορφιάς.

Ξεχωρίζουμε, γιατί:

  • Τα προϊόντα στα ράφια μας δεν είναι τοποθετημένα ανά εταιρεία, αλλά υπάρχει διαχωρισμός και καθετοποίηση ανά κατηγορία προϊόντος.
  • Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο από εμάς, απόφοιτοι όλοι σχολών αισθητικής, κομμωτικής, ονυχοπλαστικής αλλά και σχολών μάρκετινγκ και διαφήμισης, διοίκησης επιχειρήσεων καθώς και απόφοιτοι λογιστικής.
  • Οι τιμές των προϊόντων μας είναι σε σχέση με τα υπόλοιπα καταστήματα καλλυντικών αρκετά ανταγωνιστικές, καθώς οι προσφορές και τα δώρα μας διαρκούν όλο το χρόνο. Έχουμε επιλέξει για τους καταναλωτές μας οικονομικά επώνυμα προϊόντα καλλυντικών πάντοτε σε άριστη ποιότητα και δεν δίνουμε βαρύτητα σε προϊόντα πολυτελείας.

frinchisepic1.jpgfranchisepic2.jpg

Η στρατηγική που ακολουθεί η εταιρεία μας εξασφαλίζει μεγάλη κυκλοφοριακή ταχύτητα σε κάθε κατάστημα franchise, διατηρώντας έτσι μια υγιή και κερδοφόρα επιχείρηση με μηδενικό ρίσκο αποθεματοποίησης. Ταυτόχρονα, η υψηλή κερδοφορία επιτρέπει την απόσβεση της επένδυσης σας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Το BEAUTY FREE concept αριθμεί σήμερα τέσσερα επιτυχημένα σημεία, σε Λάρισα, Βόλο, Κατερίνη και Χανιά. Όραμα μας είναι η δημιουργία ενός νέου δικτύου franchise καλλυντικών σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και ενός ισχυρού Beauty Brand Name μέσα από συνεργασίες με ανθρώπους που έχουν τα ίδια όνειρα και φιλοσοφία με εμάς.


Στόχος μας είναι να υπάρχει ένα κατάστημα καλλυντικών BEAUTY FREE σε κάθε σημείο της Ελλάδας, το οποίο θα ξεχωρίζει στην τοπική αγορά ομορφιάς.


ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Αν ενδιαφέρεστε για την πρόταση BEAUTY FREE Franchise, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Μέσο μέγεθος καταστήματος: ≈200 τ.μ.

Έξοδα κατασκευής: 400-450€/τ.μ.

Royalties: Δεν υπάρχουν.