EVELINE Organic Aloe Collagen Moisturizing Roll On Eye Contour Vegan 15ml
search
  • EVELINE Organic Aloe Collagen Moisturizing Roll On Eye Contour Vegan 15ml

EVELINE Organic Aloe Collagen Moisturizing Roll On Eye Contour Vegan 15ml

  • 5903416027935
  • Διαθέσιμο
    ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 19€ (εώς 3 κιλά)

Το Organic Aloe + Collagen είναι η σειρά που βασίζεται στη συνεργική δράση 100% βιολογικής αλόης και φυτικού κολλαγόνου. Χάρη στις εξαιρετικά ελαφριές φόρμουλες, ενυδατώνει αποτελεσματικά και με μεγάλη διάρκεια την επιδερμίδα καθώς και ενεργοποιεί τις διαδικασίες αναγέννησής της, αποκαθιστώντας έτσι την υγιή όψη και τη ζωτική λάμψη στην επιδερμίδα.

Το Moisturizing Eye Contour Modeling Roll-On καταπραΰνει, ενυδατώνει και προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια. Η μοναδική φόρμουλα εμπλουτισμένη με Aloe Hydra Deep System™ εγγυάται μακροχρόνια και βαθιά ενυδάτωση.

Το Adipoless™ και το Cytobiol™ Lumin-Eye μειώνουν άμεσα ορατά συμπτώματα κόπωσης, όπως μαύρους κύκλους ή πρήξιμο. Το Acacia Collagen™ και η βιοζύμωση Wakame i bioPullulan λειαίνουν τις μικροσκοπικές γραμμές και τις ρυτίδες. Το Roll-on είναι ιδανικό για την καθημερινή περιποίηση όλων των τύπων δέρματος. Απορροφάται γρήγορα, ευχάριστα δροσίζει και δεν αφήνει λιπαρή μεμβράνη, εξασφαλίζοντας άνετη εφαρμογή.

100% βιολογική αλόη – παρέχει το άμεσο αποτέλεσμα της ενυδάτωσης και την αίσθηση άνεσης που διαρκεί. Αναπλάθει έντονα το δέρμα και καταπραΰνει αποτελεσματικά τα συμπτώματα του ερεθισμού.

Φυτικό κολλαγόνο – ισχυρά αντιγηραντικό που συσφίγγει έντονα το δέρμα και το προστατεύει από επιβλαβείς  εξωτερικούς παράγοντες.

Τρόπος χρήσης: κάθε πρωί και βράδυ τρίψτε την κρέμα στο καθαρό δέρμα γύρω από τα μάτια με ψυκτικό άκρο απλικατέρ.

15,90 €
11,93 € Έκπτωση 25%
Ποσότητα

Δείτε όλα τα προϊόντα της εταιρίας:
5903416027935

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν.