083800055227M.JEUNESSE 7th Heaven Box Of Tricks Face Mask Gift Set 10τμχ_beautyfree.gr
search
  • 083800055227M.JEUNESSE 7th Heaven Box Of Tricks Face Mask Gift Set 10τμχ_beautyfree.gr
  • M.JEUNESSE 7th Heaven Box Of Tricks Face Mask Gift Set 10τμχ

M.JEUNESSE 7th Heaven Box Of Tricks Face Mask Gift Set 10τμχ

  • 083800055227
  • Διαθέσιμο
    ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 19€ (εώς 3 κιλά)

Κιτ γυναικείας φροντίδας. Δημιουργήθηκε ειδικά για την καθημερινή περιποίηση όλων των τύπων δέρματος προσώπου. Τοποθετείται σε ειδικό, δυνατό κουτί από χαρτόνι σε απόχρωση μέντας, το οποίο μπορεί αργότερα να χρησιμοποιηθεί για να αποθηκεύσετε πολλά πράγματα. Στο εσωτερικό υπάρχει ένα σετ από 8 επιλεγμένες μάσκες προσώπου και μια γοητευτική και πολύ απαλή πετσέτα προσώπου σε απόχρωση μέντας. Το σετ είναι τέλειο για δώρο σε ένα αγαπημένο πρόσωπο.

18,99 €
Ποσότητα

Δείτε όλα τα προϊόντα της εταιρίας:

GREEN TEA PEEL OFF. Μάσκα προσώπου Peel Off που αφαιρείται εύκολα με μια κίνηση του χεριού. Η δράση του βασίζεται κυρίως σε εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, ρίζα τζίντζερ και λεμόνι. Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα από τους ρύπους, απολεπίζει απαλά και τονώνει. Επιπλέον, η πομάδα απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα, θρέφει, λειαίνει και αναζωογονεί. Ταιριάζει καλύτερα για κανονικές, μικτές και λιπαρές επιδερμίδες.

ΛΑΣΠΗ ΝΕΚΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. Μάσκα προσώπου. Συνιστάται για λιπαρές επιδερμίδες. Έχει μια κρεμώδη φόρμουλα γεμάτη μέχρι το χείλος με μέταλλα και αλάτι από τη Νεκρά Θάλασσα, φύκια και λεβάντα. Ξεμπλοκάρει σε βάθος και σε βάθος και καθαρίζει τους πόρους από ακαθαρσίες, σμήγμα και άλλα καλλυντικά. Η τακτική χρήση αποτρέπει την εμφάνιση νέου αποχρωματισμού.

ΜΑΣΚΑ PEEL OFF ΡΟΖ ΓΚΟΥΑΒΑ. Μάσκα προσώπου. Χάρη στα προσεκτικά συντιθέμενα συστατικά, εγγυάται βαθύ καθαρισμό και αποφράξεις των πόρων. Δημιουργήθηκε από συνδυασμό φρούτων γκουάβα και mongosteen, πλούσια σε βιταμίνη C, που βελτιώνουν τον τόνο του δέρματος. Μειώνει αποτελεσματικά τον ερεθισμό, την ερυθρότητα και έχει αντιοξειδωτική δράση. Είναι σχεδιασμένο για όλους τους τύπους δέρματος. Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να χρησιμοποιείται τακτικά μία φορά την εβδομάδα.

ΜΑΣΚΑ PEEL OFF ΝΕΚΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. Μάσκα προσώπου Peel Off. Μετά το στέγνωμα, αφαιρείται εύκολα με μια κίνηση του χεριού. Καθαρίζει επιμελώς τους πόρους του δέρματος από τυχόν ακαθαρσίες, σμήγμα και υπολείμματα καλλυντικών. Περιέχει πραγματικό αλάτι από τη Νεκρά Θάλασσα, εκχύλισμα χαμομηλιού και φύκια, που καταπραΰνουν και καταπραΰνουν τους ερεθισμούς, καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και αναζωογονούν έντονα.

ΜΑΣΚΑ ΚΡΕΜ ΦΡΑΟΥΛΑ. Μάσκα προσώπου. Έχει ελαφριά και αφράτη υφή, πλούσια σε ενεργά συστατικά όπως φράουλα, βανίλια και αλόη. Ενυδατώνει και τονώνει έντονα και με μεγάλη διάρκεια. Ταυτόχρονα καθαρίζει, αναζωογονεί και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα. Η τακτική χρήση αποτρέπει την εμφάνιση νέου αποχρωματισμού.

CUCUMBER PEEL OFF. Μάσκα Peel Off. Συνιστάται για λιπαρές επιδερμίδες. Μετά το στέγνωμα, αφαιρείται εύκολα με μια κίνηση του χεριού. Τα ευεργετικά του αποτελέσματα βασίζονται σε ενεργά συστατικά όπως: αγγούρι, έλαιο λάιμ και εκχύλισμα λουλουδιών. Αφαιρεί άμεσα τους ρύπους και τους ρύπους από την επιφάνεια του δέρματος, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Επιπλέον, αναζωογονεί και λειαίνει ευχάριστα την επιδερμίδα.

ΡΟΖ ΚΑΚΤΟΣ + ΠΗΛΟΣ PEEL OFF. Μάσκα προσώπου. Προορίζεται για κανονικές, λιπαρές και μικτές επιδερμίδες. Έχει ευχάριστη κρεμώδη υφή που αφαιρείται από το δέρμα με ένα χτύπημα αφού στεγνώσει τελείως. Οφείλει τα ευεργετικά του αποτελέσματα στον συνδυασμό μεσογειακής αργίλου με ροζ κάκτο και ρόδι. Επιπλέον, η μάσκα περιέχει αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Ε και φυσικά συστατικά που καθαρίζουν σε βάθος και στενεύουν τους πόρους. Ταυτόχρονα, το καλλυντικό υποστηρίζει την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και αφαιρεί επίσης τη νεκρή επιδερμίδα και τους ρύπους από την επιφάνεια του δέρματος. Συνιστάται η χρήση της μάσκας μία φορά την εβδομάδα.

CARCOAL + BLACK CLAY PEEL OFF MASK από την 7th Heaven (Montagne Jeunesse). Μάσκα προσώπου. Προορίζεται για την περιποίηση λιπαρού, μικτού και κανονικού δέρματος. Έχει μια ευχάριστη κρεμώδη φόρμουλα που αφαιρείται εύκολα με ένα χτύπημα αφού στεγνώσει τελείως. Συνδυάζει τις αποτοξινωτικές επιδράσεις του ενεργού άνθρακα με μαύρο άργιλο και αμαμελίδα. Καθαρίζει επιμελώς το δέρμα από όλους τους ρύπους και ξεβουλώνει τους πόρους. Ταυτόχρονα καταπραΰνει και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα. Με τακτική χρήση, το δέρμα γίνεται βελούδινο λείο και λείο.

083800055227

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν.