KALLOS PLEX Hair Treatment 2 Phase  30ml
search
  • KALLOS PLEX Hair Treatment 2 Phase  30ml

KALLOS PLEX Hair Treatment 2 Phase 30ml

  • 5998889515874
  • Out of Stock
    ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 19€ (εώς 3 κιλά)

Σύστημα Kallosplex

Η θεραπεία περιλαμβάνει 2 βήματα και έχει σχεδιαστεί με σκοπό την προστασία από την φθορά που προκαλείται κατά την διάρκεια των χημικών εργασιών. Με τακτική χρήση, τα μαλλιά θα διατηρήσουν την υγεία τους. 

1.Kallosplex Bond Builder - Step 1 (10ml)

Μετά την προσθήκη του Kallosplex Bond Builder στο μείγμα οποιασδήποτε τεχνικής εργασίας, προστατεύει τους δεσμούς στο εσωτερικό της τρίχας και δημιουργεί νέους αυξάνοντας την ελαστικότητα και την αντοχή της. 

2.Kallosplex Fortifying Bond Protector - Step 2 (20ml)

Ενισχυτική κρέμα που διασυνδέει τους δεσμούς που έχουν σχηματιστεί απ'το Kallosplex Bond Builder Step 1 παρέχοντας επιπρόσθετη ενυδάτωση και θρέψη. Προστασία και απίστευτα αποτελέσματα χάρη στην τεχνολογία NIO-PROTECT

€3.99
€2.99 Save 25%
Quantity

Δείτε όλα τα προϊόντα της εταιρίας:

Προστασία και απίστευτα αποτελέματα χαρης στην τεχνολογία NIO-PROTECT

Τα ενεργά συστατικά του Kallosplex διεισδύουν στην τρίχα χάρη στην τεχνολογία Niosome. Αυτό το καινοτομικό σύστημα επιτρέπει την βαθιά διείσδυση του προϊόντος στον φλοιό της τρίχας και εγγυάται τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Φυσικής προέλευσης ενεργά συστατικά

Soybean IsoFlavones : παρέχουν επιπλέον θρέψη βελτιώνοντας την υγεία της τρίχας.

N-acetyl-L-cysteine : δημιουργεί δεσμούς και προστατεύει την τρίχα.

Phytoceramide : προέρχεται από ρύζι, δημιουργεί μια προστατευτική ασπίδα γύρω από τον άξονα της τρίχας.

Επιπλέον, το Κallosplex περιέχει ένα σύμπλεγμα αμινοξέων με ενυδατικές ιδιότητες, το οποίο βοηθά στην σωστή διατήρηση υγρασίας και την αναδόμηση της εσωτερικής δομής των μαλλιών.  

Χρήση σε απλή βαφή: Aνακατεύουμε την βαφή με την ανάλογη ποσότητα οξυζενέ και μόλις το μείγμα γίνει ομοιόμορφο, προσθέτουμε 1ml Kallosplex Step 1 ( για κάθε 10γρ. βαφής ). 

Χρήση σε ξανθιστική βαφή (1:2): Ανακατεύουμε την βαφή με την ανάλογη ποσότητα οξυζενέ και μόλις το μείγμα γίνει ομοιόμορφο, προσθέτουμε 7,5ml Kallosplex Step 1 ( για κάθε 50γρ. βαφής ). 

Χρήση σε σκόνη ντεκαπάζ (για κάθε είδους ξάνοιγμα): Ως συνήθως, ανακατεύουμε τη σκόνη ντεκαπάζ με την ανάλογη ποσότητα οξυζενέ και μόλις το μείγμα γίνει ομοιόμορφο, προσθέτουμε 2ml Kallosplex Step 1 ( για κάθε 10γρ. ντεκαπάζ ). 

Σε όλες τις περιπτώσεις εφαρμόζουμε το μείγμα στα μαλλιά για όσο χρόνο χρειάζεται και ακολούθως λούζουμε με σαμπουάν. Απλώνουμε την κρέμα Kallosplex Step 2 σε όλο το μήκος των μαλλιών και αφήνουμε για τουλάχιστον 5 λεπτά. Ξεβγάζουμε καλά και στεγνώνουμε.

5998889515874

Specific References

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν.