ASEPTOMAN MED Αλκοολούχο Αντισηπτικό Χεριών 500ml
search
  • ASEPTOMAN MED Αλκοολούχο Αντισηπτικό Χεριών 500ml

ASEPTOMAN MED Αλκοολούχο Αντισηπτικό Χεριών 500ml

  • 4260241965094
  • In Stock
    ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 19€ (εώς 3 κιλά)

Το Aseptoman Med είναι ένα υγρό απολυμαντικό χεριών έτοιμο προς χρήση με βάση την αιθανόλη για επάλειψη στο δέρμα.Κατάλληλο για την καθημερινή υγιεινή απολύμανση χεριών με ένα ευρύ φάσμα αποτελεσματικότητας. Αποτελεσματικό κατά των νοροϊών και των αδενοϊών σε 30 δευτερόλεπτα.Περιέχει ενυδατικά συστατικά για την περιποίηση του δέρματος. Είναι χωρίς άρωμα και ιδιαίτερα κατάλληλο για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

€8.50
Quantity

Δείτε όλα τα προϊόντα της εταιρίας:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Δραστικό ενάντια σε ιούς σύμφ. με EN 14476.

Εξαιρετικά φιλικό πρός το δέρμα.

Περιέχει ενυδατικούς παράγοντες για προστασία του δέρματος.

Αλκοολούχο αντισηπτικό χεριών ταχείας αντισηψίας για επάλειψη. Είναι κατάλληλο για την καθημερινή υγιεινή απολύμανση των χεριών με ευρύ φάσμα αποτελεσματικότητας και διάρκειας.

Είναι εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα και δεν περιέχει δραστικούς παράγοντες που το ερεθίζουν. Περιέχει υψηλής ποιότητας μαλακτικούς παράγοντες για την προστασία αφυδάτωσης του δέρματος. Πιο εύκολη και πιο ακριβής δοσολογία, δεν στάζει λόγω της σύνθεσης του.

Το Aseptoman δεν περιέχει ουσίες που παραμένουν στο δέρμα με αθροιστική δράση. Είναι άοσμο και συμβατό με όλα τα κρεμοσάπουνα. Δεν περιέχει αλδεϋδες, φαινόλες και τεταρτοταγή αμμωνιακά άλατα.

Βακτηριοκτόνο (Συμπ. MRSA), Μυκητοκτόνο σύμφωνα με VAH/DGHM/EN 13624/EN 13727. Δραστικό ενάντια κεκαλυμμένων ιών συμπ. Ηπατίτιδας Β/HIV/ Ηπατίτιδας C

4260241965094

Specific References

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν.