Νεότερα Σχόλια

  • Nunc consequat auctor neque, ut laoreet augue rhoncus viverra. Maecenas...
    UserDemo
    Jan 29, 2018
  • Nunc consequat auctor neque, ut laoreet augue rhoncus viverra. Maecenas...
    UserDemo
    Jan 29, 2018
Η Νέα Vegan σειρά περιποίησης με την υπογραφή της Schwarzkopf
Η Νέα Vegan σειρά περιποίησης με την υπογραφή της Schwarzkopf
System Administrator
Sep 30, 2019

Αποτελείται από 100% φυσικά έλαια καρπών και φρούτων 

Οι τέσσερις μοναδικές σειρές προϊόντων Nature Box περιέχουν έλαια 100% Cold Pressed από Ρόδι, Αμύγδαλο, Βερίκοκο και Avocado. Τα έλαια που περιέχονται σε όλα τα Nature Box προϊόντα δεν έχουν υποστεί καμία επιπλέον επεξεργασία και έτσι διατηρούν όλες τις πολύτιμες βιταμίνες (A, B, C, D, E), τα αντιοξειδωτικά και τα λιπαρά τους οξέα.

Όλα τα προϊόντα της σειράς έχουν Vegan σύνθεση, δεν περιέχουν σιλικόνες και τεχνητές χρωστικές, ενώ τα σαμπουάν δεν περιέχουν ούτε sulfates, δημιουργώντας έτσι ένα λεπτό φίλτρο προστασίας και λάμψης στα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνουν.

Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά όλα τα προϊόντα.

Τα Cold Pressed έλαια Ροδιού προστατεύουν το χρώμα των μαλλιών, διατηρώντας το ζωντανό για έως και 12 εβδομάδες. Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και μάσκα.

Τα Cold Pressed έλαια Αμυγδάλου προστατεύουν και φροντίζουν τα μαλλιά χαρίζοντάς τους ανάλαφρο όγκο και μοναδική απαλότητα Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και leave-in spray όγκου.

Τα Cold Pressed έλαια Βερίκοκου προστατεύουν τα μαλλιά χαρίζοντάς τους μοναδική λάμψη. Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκα και leave-in spray λάμψης.

Tα Cold Pressed έλαια Avocado προστατεύουν και προσφέρουν βαθιά αναδόμηση στα μαλλιά. Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκα και κρέμα περιποίησης.

Η νέα  VEGAN σειρά δεν αφορά μόνο τα μαλλιά αλλά και το σώμα, περιποιηθείτε το σώμα σας με τα φυσικά προϊόντα NATURE BOX αφρόλουτρα και λοσιόν σώματος.

Πάντα με την υπογραφή της Schwarzkopf.

Βρείτε όλη τη σειρά περιποίησης μαλλιών και σώματος Nature Box στα καταστήματα BEAUTY FREE!